Mun Mu

 • Wat te verwachten van Mun Mu in Lier?

  Mun Mu is een zeer deftige klub, waar respect voor de partner centraal staat. Er wordt zeer hard en inspannend getraind en opgewarmd. Naar conditie en uithouding toe zijn de trainingen niet te onderschatten en zeker een uitdaging voor iedereen die in conditie wil komen en blijven. Uiteraard wordt rekening gehouden met de persoonlijke mogelijkheden van elk lid en wordt de intensiteit van de training aangepast zodat iedereen op zijn tempo kan verbeteren en in lijn kan komen.

  Stijl en techniek zijn het paradepaardje van de klub, de tientallen zwarte banden en hogere dangraden die de klub heeft opgeleid zijn hiervan het resultaat.

  Het wil echter niet zeggen dat er geen aandacht is voor het gevecht op zich. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de leden wordt er meer nadruk gelegd op techniek of op gevecht.

  De goede conditionele training stretching en rekoefeningen zorgen ervoor dat je optimaal en soepel in ‘form’ blijft .

  Competitie is er voor beide vormen van Tae Kwon Do: Stijl en Gevecht.

  Competies worden door het verbond ingericht en er is steeds officiele jurering aanwezig aangesteld door de Vlaamse Tae Kwon Do bond.

  Verschillende klubleden nemen deel aan competitie, maar er is geen enkele verplichting om hieraan mee te doen.


  Als je interesse hebt in Tae Kwon Do, kom dan gerust eens langs op een van de trainingen, dan kan je zelf zien of de sport en de klub je kunnen liggen.

  Aan de eerste 3 lessen kan je vrijblijvend en gratis deelnemen.

  Meer Informatie?

Onze trainers

Een sterk vast trainersteam!

Clubgeschiedenis

Subtitel

In 1988 nam meester Rene Vivet de bestaande club van Boucham Said over en nam de de oude clubnaam Mun Mu terug in gebruik. Sindsdien geeft meester Rene Vivet les in onze dojang, daarbij bijgestaan door andere dan-houders van de club.

Sindsdien heeft de klub al tientallen zwarte banden en hogere dangraden voortgebracht.

Wij als club staan onder de leiding van de V.T.B. (Vlaamse Taekwondo Bond) www.taekwondo.be en is erkend door BLOSO/ADEPS en door het B.O.I.C./C.O.I.B. als officiële sportinstanties. Taekwondo is meer dan alleen een sport. Het is een levenshouding waarbij zelfbeheersing, discipline en respect voor de medemens vergroot worden.

Wil je meer weten over het ontstaan en de geschiedenis van deze interessante en boeinende sport, dan kan je terecht op de site van de VTB, www.taekwondo.be.

Doorblader ook onze fotoalbums !