Mun Mu Lier scoort internationaal


Ook tijdens de zomerperiode blijft Mun Mu Lier deelnemen aan internationale Poomsae toernooien. De resultaten mogen er alvast zijn!   Naast een bronze medaille op de Portugese Open en een gouden medaille tijdens de Latvia Open, behaalde Gabriella een bronze medaille op Lents Worldwide open Beach Poomsae.  Proficiat!


Dan/Poom mei 2021


Midden mei was het zover.  Na maanden trainen in moeilijke COVID tijden, stonden 2 kandidaten klaar voor hun examen.  Hans ging voor 3e Dan, Gabriella ging voor 2e Poom.


De jury bestond uit Meester René Vivet, Grootmeester Vera Moens, Grootmeester Louis Michez en Grootmeester Chris Thoen.  Onder het strenge maar rechtvaardige oordeel van de jury, toonden de kandidaten het beste van zichzelf.  Het verdict van de jury was dan ook unaniem, geslaagd!


Proficiat Hans en Gabriella!

Examen november 2020


Eindelijk is het zover!  Na véél zwoegen en zweten (en natuurlijk een spelletje hier en daar), is de examendag aangebroken.  Alle deelnemers hadden een gezonde hoeveelheid stress, maar gelukkig liep alles zeer vlot.


Proficiat aan alle geslaagden!

Dan/Poom uitreiking September 2020


Een aantal van onze taekwondeka gingen voor hun eerste graad zwarte band (DAN).  Na een heel intensieve voorbereiding en bijhorend uitdagend examen, mochten 4 leden hun officieel KUKKIWON diploma in ontvangst nemen van Meester René Viviet


Proficiat Luc, Liene, Frédéric, en Gabriella!